Leaderboard Ad

Teman wanita kelaparan, lelaki ini sanggup masak & hantar makanan ke hostel

0

Bukan senang kita nak mencari pasangan hidup yang sanggup bersusah payah dengan kita. Kadang-kadang kita yang memberi lebih, tetapi balasan yang diberi hanya sekadar begitu sahaja dan tidak dihargai. Namun apabila kita sudah berjumpa dengan pasangan yang tepat, mereka akan sanggup melakukan apa sahaja untuk kita.

Teman lelaki yang sweet
Baru-baru ini viral di Twitter apabila seorang wanita yang bernama Syarifah memuatnaik video pasangannya yang sanggup datang membawa makanan ketika dirinya sedang kelaparan di hostel. Video yang berdurasi 10 saat itu menunjukkan teman lelakinya sedang duduk di atas motor memegang tupperware yang berisi makanan buatnya.

Teman lelaki Syarifah membuka bekas tersebut dan kelihatan beberapa burger yang dibuat daripada roti biasa. Disebabkan terharu dengan perkara ini, Syarifah berkongsi video tersebut di Twitter dan mendapat pelbagai reaksi daripada netizen.

Rata-rata mereka memuji kebaikan dan kesanggupan teman lelakinya dalam menyediakan burger tersebut. Ada juga yang mendoakan mereka, malah ada yang membuat lawak jenaka apabila melihat bekas makanan itu seperti kepunyaan ibunya.

Comelnya pasangan ni…

Jaga lelaki tu baik-baik ya

Tupperware mak tu jangan bagi hilang

Walauapapun, semoga pasangan ini terus kekal hingga ke alam perkahwinan dan hingga akhirat. Jaga pasangan betul-betul ya, bukan senang nak cari lelaki macam ni. Dan jangan lupa pulangkan bekas makanan tu kat mak ya, mahal tu RM260.

sumber

Share.

Leave A Reply